- SAMTALEtræning -

I samtaletræning får du konkret og brugbar feedback på din kommunikation, både hvad indhold, kropssprog, stemmeføring, energi, tempo og følelser angår.

Du får værdifuld indsigt i hvordan din samtalepartner oplever dig, mulighed for at afprøve nye vaner og DU FÅR EN bevidsthed om hvad du gør godt. 

I 1:1 samtaletræning er din samtalepartner en professionel skuespiller. Denne model er optimal for dig der skal til jobsamtale eller lønforhandling.

I samtaletræning i teams har hver deltager en samtale med en professionel skuespiller. Denne model er optimal til teams, der er nysgerrige på at forbedre deres samtaleteknik, den interne kommunikation samt feedback.

Samtaletræning for over 5 deltagere foregår ved inddeling i grupper. Ved grupper på 5+ eller til undervisning på uddannelsesinstitutioner skræddersyes et forumteaterforløb.

Priser

  • 2 timer med 1:1 samtaletræning: 3.000 KR. EKSKL. MOMS. samtalen kan filmes.
  • 1 dag med 1 skuspiller og 1 konsulent: 25.000 KR. EKSKL. MOMS.

- KONFLIKTHÅNDTERING -

På kurset i konflikthåndtering bringes relevante problemstillinger i spil, så teori bliver til praksis.

Dine følelser og interesser påvirker både det du siger, hvordan du siger det, men også hvordan du handler i en konflikt.

At få konkret feedback på hvordan du håndterer en grædende kollega, en vred borger eller en sur kunde har afgørende betydning for, hvordan du handler fremadrettet.

I konflikthåndtering 1:1 møder du en skuespiller i en konfliktfyldt situation. Du får konkret feedback og mulighed for at justere dine vaner.

I konflikthåndtering i teams møder hver deltager en professionel skuespiller i en konfliktfyldt situation. Denne model er optimal til teams, der er nysgerrige på at forbedre deres konflikthåndtering, den interne kommunikation samt feedback. 

Konflikthåndtering for over 5 deltagere foregår ved inddeling i grupper. Ved grupper på 5+ eller til undervisning på uddannelsesinstitutioner skræddersyes et forumteaterforløb.

PRISER

  • 2 timer med konflikthåndtering:  3.000 KR. EKSKL. MOMS. situationen kan filmes.
  • 1 dag med 1 skuspiller og 1 konsulent: 25.000 KR. EKSKL. MOMS.